Woonzorg- en revalidatiecentrum Velserduin

Moet u revalideren en zoekt u een prettige plek met professionele zorg? Of gaat thuis wonen niet langer en zoekt u een nieuw thuis in een veilige en aangename omgeving? In beide gevallen kunt u bij Velserduin terecht. 

  • kleinschalig wonen met eigen kamer
  • veilig en beschermd wonen in huiselijke en gezellige sfeer
  • 24/7 professionele zorg, begeleiding en behandeling
  • veel aanbod van activiteiten
  • ook dagbesteding en -behandelingen mogelijk in Dagcentrum Velserduin
  • revalidatieafdelingen met een gespecialiseerd team en de nieuwste middelen
  • voor elke revalidant een eigen kamer

Wonen in Velserduin
In de groepswoning heeft u een eigen kamer en deelt met acht andere bewoners een huiskamer. Beneden is een gemeenschappelijke ruimte waar u iets kunt drinken en mensen kunt ontmoeten. Hier worden ook activiteiten georganiseerd, zoals zingen of een optreden. U krijgt geregeld een uitnodiging voor een dagje uit, bijvoorbeeld naar de dierentuin.

Revalideren in Velserduin
Kunt u na een ziekenhuisopname niet direct naar huis omdat u eerst moet revalideren? Binnen Velserduin zijn er verschillende afdelingen voor bijvoorbeeld orthopedische, neurologische of longrevalidatie.

Dagcentrum Velserduin
Naast een tijdelijk onderkomen kunt u bij ons ook terecht als u alleen behoefte heeft aan dagelijkse ondersteuning of begeleiding. Dagcentrum Velserduin organiseert vier dagen per week activiteiten voor kwetsbare ouderen. De activiteiten worden afgestemd op uw behoeften en helpen u om thuis dingen langer zelf te blijven doen. Ook behandelingen van bijvoorbeeld een fysiotherapeut, ergotherapeut en andere therapeuten zijn mogelijk. 

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van Velserduin, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling op werkdagen via 023 – 8 910 550. Voor locatie Velserduin bedraagt de wachttijd èèn tot zes maanden (afhankelijk van de woongroep), voor revalidatie kunt u vrijwel direct terecht bij ons. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, ook dan neemt u contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.


Adres

Woonzorg- en revalidatiecentrum Velserduin
Scheldestraat 101
1972 TL IJmuiden
0255 562 100
info@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder