Woonzorgcentrum W.F. Visserhuis

Wie van grote schepen en prachtige vergezichten houdt, voelt zich zeker thuis in het W.F. Visserhuis. Het huis ligt in IJmuiden Noord aan de rand van het Watertorenpark, dichtbij het Noordzeekanaal en het centrum van IJmuiden. In dit woonzorgcentrum woont u in een eigen appartement en kunt u 24 uur per dag rekenen op goede zorg en begeleiding.

  • Zelfstandig appartement
  • 24 uur professionele zorg en begeleiding
  • gezellig en informeel
  • eigen inloopbioscoop en een bewegingsruimte
  • veel (creatieve) activiteiten
  • aparte huiskamers voor extra begeleiding en specifieke activiteiten

Bewoners
In het W.F. Visserhuis wonen 137 ouderen. Zij wonen hier omdat ze (tijdelijk) niet meer zelfstandig kunnen wonen en verzorging en begeleiding nodig hebben.

Appartementen
Het W.F. Visserhuis heeft zowel eenpersoons- als tweepersoons woonzorgappartementen. Alle appartementen hebben een keuken, een badkamer en een alarmeringssysteem waarmee u direct hulp kunt inschakelen. Het is úw woning dus u kunt deze inrichten zoals u dat zelf wilt. Heeft u een huisdier waar u zelf voor kunt zorgen, dan is ook dat welkom.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van W.F. Visserhuis, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling op werkdagen via 023 – 8 910 550. Voor locatie W.F. Visserhuis bedraagt de wachttijd vier tot vijf maanden. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, ook dan neemt u contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.


Adres

Woonzorgcentrum W.F. Visserhuis
Houtmanstraat 1
1972 EE IJmuiden
0255 549 549
info@zorgbalans.nl


Download hier de brochure

Niet de juiste
zorg gevonden?

Zoek zorg in uw regio
Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Ladru

‘Het is aangenaam in De Heemhaven’ Ruud Ladru (79) woont ruim zes jaar in De Heemhaven. Ruud is een actieve bewoner. Hij maakte corona...

Lees verder