Thuiszorg

zorgthuis“Als het nodig is, komen ze gerust een keertje extra. Mijn kinderen en bevriende buren helpen ook, maar zijn natuurlijk geen verplegers. Met de thuiszorg erbij red ik het thuis prima.”

Heeft u zorg nodig en wilt u graag thuis blijven wonen? Een helpende hand maakt veel verschil. Bijvoorbeeld wanneer alledaagse taken u niet zo goed meer afgaan. Of als u herstelt van een operatie of ziekte. Ook wanneer u als mantelzorger voor iemand met dementie zorgt, is wat extra hulp fijn. Met de juiste thuiszorg blijft u zo lang mogelijk wonen en leven zoals u wilt.

Uw wensen staan centraal

Bij Zorgbalans krijgt u thuiszorg op maat. Dat betekent dat we de luisteren naar uw wensen en kijken naar uw specifieke behoeftes. Daar passen we de zorg op aan. U krijgt de thuiszorg die u nodig heeft, van professionele en enthousiaste medewerkers.

Persoonlijk contact opnemen

Wilt u weten wat Zorgbalans precies voor u kan doen? Neem gerust contact met ons op. U hoort dan van één van onze medewerkers meer over alle zorg en aanvullende diensten die mogelijk zijn.

Meer informatie over onze Thuiszorg

overzorgbalansThuiszorg Buurtteams

Daarom werken wij in de thuiszorg met buurtteams. Ieder buurtteam is verantwoordelijk voor een eigen wijk. U kent dus de mensen die u helpen – en zij kennen u. Zo kunt u zich vertrouwd voelen met de zorg die u ontvangt.

Prettig Thuis

Heeft u een indicatie voor een woonzorglocatie, maar ontvangt u liever alle zorg thuis in uw eigen omgeving? Met Prettig Thuis van Zorgbalans heeft u altijd de ondersteuning die u nodig heeft. Deze unieke vorm van thuiszorg helpt u zelfstandig te blijven wonen en leven zoals u dat wilt.

Thuiszorgwinkel

Goede thuiszorg vereist de juiste hulpmiddelen. Bij de thuiszorgwinkels van Zorgbalans vindt u alle praktische artikelen die u nodig heeft. Kies uit de vele handige oplossingen voor mobiliteit, verzorging, verpleging en revalidatie. Ook krijgt u advies over de zorgfinanciering.

Gespecialiseerde zorg

Ook gespecialiseerde zorg aan huis is mogelijk bij Zorgbalans. Onze zorgmedewerkers hebben veel ervaring met de behandeling van diverse ziekten en aandoening. Zij ondersteunen u, geven advies en helpen u om uw eigen mogelijkheden optimaal te benutten.


Cliënten vertellen

Mevrouw de Willigen

Vijf jaar geleden overleed de man van Anneke de Willigen (83). Ze bleef alleen achter op de veertiende verdieping van een hoog flatgebouw in...

Lees verder