Thuiszorg

Heeft u zorg nodig en wilt u graag thuis blijven wonen? Een helpende hand maakt veel verschil. Bijvoorbeeld wanneer alledaagse taken u niet meer zo goed afgaan. Of als u herstelt van een operatie of ziekte. Ook wanneer u als mantelzorger voor iemand met dementie zorgt, is wat extra hulp fijn. Met de juiste thuiszorg blijft u zo lang mogelijk wonen en leven zoals u wilt.

Uw wensen staan centraal

Bij Zorgbalans krijgt u thuiszorg op maat. Dat betekent dat we luisteren naar uw wensen en kijken naar uw specifieke behoeftes. Daar passen we de zorg op aan. U krijgt de thuiszorg die u nodig heeft, van professionele en enthousiaste medewerkers.

Persoonlijk contact opnemen

Wilt u weten wat Zorgbalans precies voor u kan doen? Neem gerust contact met ons op. U hoort dan van één van onze medewerkers meer over alle zorg en aanvullende diensten die mogelijk zijn.

Foto pagina Buurtteams

Thuiszorg Buurtteams
Daarom werken wij in de thuiszorg met buurtteams. Ieder buurtteam is verantwoordelijk voor een eigen wijk. U kent dus de mensen die u helpen – en zij kennen u. Zo kunt u zich vertrouwd voelen met de zorg die u ontvangt.
Meer informatie Thuiszorg Buurtteams

Foto pagina Volledig Pakket Thuis

Prettig Thuis
Heeft u een indicatie voor een woonzorglocatie, maar ontvangt u liever alle zorg thuis in uw eigen omgeving? Met Prettig Thuis van Zorgbalans heeft u altijd de ondersteuning die u nodig heeft. Deze unieke vorm van thuiszorg helpt u zelfstandig te blijven wonen en leven zoals u dat wilt.
Meer informatie over Prettig Thuis

Foto pagina Gespecialiseerde zorg

Gespecialiseerde zorg
Ook gespecialiseerde zorg aan huis is mogelijk bij Zorgbalans. Onze zorgmedewerkers hebben veel ervaring met de behandeling van diverse ziekten en aandoening. Zij ondersteunen u, geven advies en helpen u om uw eigen mogelijkheden optimaal te benutten.
Meer informatie over Gespecialiseerde zorg

Foto pagina Huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke ondersteuning
Stofzuigen, de badkamer of keuken schoonmaken, een was draaien. Ook als u wat ouder wordt of tijdelijk minder mobiel bent, wilt u een schoon huis. Sinds 2015 helpen de vertrouwde medewerkers van Zorgbalans u bij de huishoudelijke taken. De zorg en het huishouden krijgt u van één team, zodat u weet wie er over de vloer komen.
Meer informatie over Huishoudelijke ondersteuning

Thuiszorg-winkel3-zorgbalans

Thuiszorgwinkel
Goede thuiszorg vereist de juiste hulpmiddelen. Bij de thuiszorgwinkels van Zorgbalans vindt u alle praktische artikelen die u nodig heeft. Kies uit de vele handige oplossingen voor mobiliteit, verzorging, verpleging en revalidatie. Ook krijgt u advies over de zorgfinanciering.
Meer informatie over Thuiszorgwinkel