Buurtteams

overzorgbalansNatuurlijk wilt u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Maar voor wie thuis toch hulp nodig heeft, is er de thuiszorg van Zorgbalans. In de regio Kennemerland en Hillegom , zijn onze Buurtteams altijd dichtbij. De wijkverpleegkundige bekijkt eerst samen met u welke zorg onze verpleegkundigen en verzorgenden u kunnen helpen. Samen met de mensen om u heen, is er vaak meer mogelijk dan u denkt: van huishoudelijke hulp, wondverzorging en begeleiding bij dementie tot intensieve verpleging thuis.

 

Voordelen van Zorgbalans Buurtteams:

  • kleine en flexibele teams, vertrouwd en dichtbij
  • regelen alle zorg en ondersteuning voor u
  • ervaren (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden
  • werken nauw samen met huisarts en andere zorgprofessionals

Welke thuiszorg is mogelijk?

Uw Buurtteam kijkt wat u zelf nog kunt of kunt regelen met de mensen om u heen. Wij geven u de zorg en ondersteuning die u daarnaast nog nodig hebt. Dat kan zijn: persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg en behandeling, begeleiding bij dementie of huishoudelijke ondersteuning. Net waar u behoefte aan heeft.

Wij geven zorg aan mensen thuis in de regio Kennemerland en daarbuiten. Van Castricum, Heemskerk, Haarlem en Zandvoort tot in Hillegom. Kijk op de pagina ‘Zorg in uw buurt’ voor een Buurtteam bij u in de buurt.

Extra zorg op afroep

Alle Buurtteams hebben een groot netwerk aan collega’s. Extra zorg of begeleiding is daardoor snel voor u geregeld. Denk aan gespecialiseerde verpleging thuis, ontmoetingscentra, extra gemaksdiensten (of beweging) via Servicepaspoort of bijvoorbeeld een maatje. Dat is het voordeel van een grote organisatie als Zorgbalans. Overigens onderhouden de zorgmedewerkers ook goede contacten met de huisartsen, specialisten en bijvoorbeeld welzijnsorganisaties in uw buurt.


Cliënten vertellen

Mevrouw de Willigen

Vijf jaar geleden overleed de man van Anneke de Willigen (83). Ze bleef alleen achter op de veertiende verdieping van een hoog flatgebouw in...

Lees verder