Volledig pakket thuis

Herkent u dit? Bij uzelf of bij uw partner of familielid? Heeft u aan een woonzorgcentrum gedacht, maar is thuis wonen met (meer) hulp een betere optie? Dan is Prettig Thuis misschien iets voor u.

 Alle zorg en ondersteuning thuis

U woont thuis en wilt dat graag zo houden. Ook al bent u op leeftijd en laat uw gezondheid te wensen over. Prettig Thuis is het volledig Pakket Thuis (VPT) van Zorgbalans. Daarmee krijgt u alle zorg en ondersteuning die u in een woonzorgcentrum zou krijgen gewoon bij u thuis. Zodat u veilig en prettig thuis kan blijven wonen.

 Wat krijgt u met Prettig Thuis?

Wij spelen in op uw wensen en behoeften. De cliëntcoach komt bij u thuis en stemt het Volledig Pakket Thuis af op uw situatie.

Wij bieden:

  • hulp bij het huishouden
  • alarm met alarmopvolging
  •  verpleegkundige zorg
  •  maaltijdservice
  •  persoonlijke verzorging
  •  ondersteuning bij dagelijkse dingen
  •  begeleiding bij een bezoek aan een arts of ontmoetingscentrum

Met een klein en vast team bieden de verzorgenden en cliëntcoaches van Prettig Thuis de zorg en ondersteuning die nodig is. Wij hebben teams in Velsen, IJmuiden, Santpoort, Driehuis, Haarlem, Overveen, Heemstede en Zandvoort. Kijk op de pagina ‘Zorg in uw buurt’ voor een Prettig Thuis team bij u in de buurt.

 Indicatie nodig

Om gebruik te kunnen maken van Prettig Thuis, heeft u een indicatie nodig voor wonen met langdurige intensieve zorg vanuit de Wet Langdurige zorg (Wlz). Onze cliëntcoaches kunnen u helpen de indicatie te regelen.

Lees voor meer informatie onze folder Prettig Thuis

Meer informatiepagina’s over Thuiszorg

naar volgende pagina

Thuiszorg Buurtteams
Daarom werken wij in de thuiszorg met buurtteams. Ieder buurtteam is verantwoordelijk voor een eigen wijk. U kent dus de mensen die u helpen – en zij kennen u. Zo kunt u zich vertrouwd voelen met de zorg die u ontvangt.
Meer informatie Thuiszorg Buurtteams

naar volgende pagina

Gespecialiseerde zorg
Ook gespecialiseerde zorg aan huis is mogelijk bij Zorgbalans. Onze zorgmedewerkers hebben veel ervaring met de behandeling van diverse ziekten en aandoening. Zij ondersteunen u, geven advies en helpen u om uw eigen mogelijkheden optimaal te benutten.
Meer informatie over Gespecialiseerde zorg

naar volgende pagina

Huishoudelijke ondersteuning
Stofzuigen, de badkamer of keuken schoonmaken, een was draaien. Ook als u wat ouder wordt of tijdelijk minder mobiel bent, wilt u een schoon huis. Sinds 2015 helpen de vertrouwde medewerkers van Zorgbalans u bij de huishoudelijke taken. De zorg en het huishouden krijgt u van één team, zodat u weet wie er over de vloer komen.
Meer informatie over Huishoudelijke ondersteuning

naar volgende pagina

Thuiszorgwinkel
Goede thuiszorg vereist de juiste hulpmiddelen. Bij de thuiszorgwinkels van Zorgbalans vindt u alle praktische artikelen die u nodig heeft. Kies uit de vele handige oplossingen voor mobiliteit, verzorging, verpleging en revalidatie. Ook krijgt u advies over de zorgfinanciering.
Meer informatie over Thuiszorgwinkel