Persoonlijke zorg

Liever niet naar het bejaardentehuis?

Veel mensen denken bij ouderenzorg aan het ouderwetse bejaardentehuis. Deze naam is allang niet meer actueel en ook de huizen zijn tegenwoordig veel moderner en prettiger. Toch leeft het idee over het bejaardentehuis nog steeds in mensen hun gedachten. Sommigen weten daardoor niet welke andere zorg (thuis) mogelijk is die soms zelfs beter bij hen past. Zorgbalans laat graag zien dat het anders kan.

Ouder worden gaat gepaard met nieuwe uitdagingen. Zo kan het zijn dat u bepaalde dagelijkse taken minder makkelijk alleen kunt doen. Of dat u door een ziekte of operatie tijdelijk meer zorg nodig heeft. Dit betekent niet dat u naar een bejaardentehuis moet. Er zijn juist volop andere mogelijkheden om te leven zoals u dat het liefste wilt en tegelijkertijd goede zorg te ontvangen. Zorgbalans helpt u graag om zorg en zelfstandigheid te combineren.

Zorgbalans helpt u om zelfstandig te blijven

Bij Zorgbalans kunt u terecht voor een breed pakket aan zorg en diensten. Wij zijn er voor iedereen en onze zorg is erop gericht dat u zo lang mogelijk op uw eigen manier kunt leven. Het ouderwetse bejaardentehuis heeft bij ons plaatsgemaakt voor moderne, persoonlijke zorg met uitgebreide mogelijkheden.

Als u het liefst thuis wilt blijven wonen met extra ondersteuning, kan Zorgbalans dit dankzij Prettig Thuis gewoon regelen. Onze zorgprofessionals komen dan bij u thuis langs en helpen u daar waar nodig, zodat u uw zelfstandigheid behoudt. Natuurlijk speelt verzorgen hierbij een grote rol, maar ook ontspanning, een keer naar de markt of een kopje koffie drinken, hoort daarbij.

Ook kunt u bij ons terecht in een zorgwoning. Dit is een zelfstandige woning waar persoonlijke zorg en een helpende hand altijd dichtbij zijn. De voormalige ‘aanleunwoning’ lijkt hier nog het meest op.

Geen bejaardentehuis, wel passende zorg

De tijd van het bejaardentehuis is voorbij. Als oudere hoeft u niet meer te kiezen tussen de zorg die u nodig hebt en de zelfstandigheid die u wilt behouden. Bij Zorgbalans krijgt u passende zorg die aansluit op uw zorgbehoefte en zo is ingericht dat u zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven behoudt. Bij ons dus geen bejaardentehuis, maar wel passende zorg.

Zoekt u een goede oplossing voor uw zorgbehoefte? Onze zorgprofessionals helpen u graag verder. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem direct contact op met een van onze medewerkers. Bij ons krijgt u een persoonlijk antwoord.


Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder