Dementie

dementie“Soms heb ik het gevoel dat ik alweer vergeten ben wat ik net heb gevraagd. Daardoor krijg ik het idee dat ik de grip een beetje kwijtraak”

Zorg bij dementie kan veel lastige vragen oproepen. Zeker wanneer u zorgt voor iemand die dicht bij u staat, zoals een partner, een familielid of een andere naaste. Want hoe gaat u nu om met de dingen die u meemaakt? Waar vindt u de beste zorg bij dementie? En wat doet u als u de zorgbehoefte van uw naaste niet meer alleen aan kunt?

Zorgbalans kan u helpen aan een antwoord. Bij ons werken mensen die gespecialiseerd zijn in zorg rondom dementie. Zij ondersteunen u graag tijdens deze periode. U hoeft er niet alleen voor te staan. Wilt u meer weten over dementie? Uw verhaal delen met andere lotgenoten? Zoekt u een leefomgeving die goed op mensen met dementie is ingericht? Of heeft u als mantelzorger behoefte aan professionele ondersteuning en hulp bij de zorg? Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem direct contact op met ons team.

Mantelzorg

Het is niet altijd makkelijk om mantelzorger te zijn, maar u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt hulp en ondersteuning krijgen. Wij beantwoorden uw vragen over dementie en helpen u om oplossingen te vinden. Heeft u vragen over mantelzorg? Onze medewerkers staan altijd klaar om u verder te helpen.

ontmoetingscentrum-20-zeestroom-zorgbalans

Ontmoetingscentra dementie
Heeft u vragen over zorg bij dementie? Zorgbalans heeft diverse ontmoetingscentra voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u hier om beter met dementie om te leren gaan. U ontmoet andere mensen die hetzelfde meemaken als u. Het draait in deze centra om gezelligheid, respect en begeleiding. Meer informatie…

nieuw huisje mei 2014

Beschermd wonen
De zorg voor een persoon met dementie kan thuis na verloop van tijd erg lastig worden. Bij Zorgbalans kunnen mensen beschermd wonen. Wij vangen uw naaste op in een veilige, vertrouwde omgeving en zorgen voor uitstekende ondersteuning en begeleiding. Zo weet u zeker dat uw partner of familielid altijd passende zorg krijgt. Meer informatie…