Bezoekregeling tijdens de ‘lockdown’

18-12-2020 | Rubriek(en): Corona

Een groot dilemma, voor alle zorginstellingen, is het bezoek tijdens de lockdown en in het bijzonder de feestdagen. Er is geen 100% sluitende invulling te vinden, dat zien we ook in onze regio. Na hierover interne stakeholders te hebben geraadpleegd zijn we tot de volgende Zorgbalans bezoekregeling verpleeghuiszorg tot 19 januari 2021, gekomen:

Uiteraard is het ook tijdens de lockdownperiode mogelijk om uw dierbare te bezoeken. Wel vragen wij nadrukkelijk uw begrip en medewerking om dit op een verantwoorde wijze te kunnen doen gezien het aanhoudend hoge aantal besmettingen van onze bewoners, onze medewerkers en uw dierbaren. Blijf u strikt houden aan de algemene maatregelen en de huisregels van onze woonzorglocaties. Alleen samen krijgen wij corona onder controle!

  • Tot 19 januari 2021 bent u met maximaal 2 personen per dag per bewoner welkom.
    Op locaties waar sprake is van een quarantaineperiode i.v.m. coronabesmettingen is 1 persoon per dag per bewoner welkom.
  • Voor de COVID 19 units in Zuiderhout en Toren van Breezicht geldt het bestaande beleid.
  • De registratie van bezoek zal op alle woonzorglocaties worden aangescherpt.

 Wij begrijpen dat u uw dierbare thuis zou willen ontvangen tijdens de feestdagen of op een ander moment in de periode tot 19 januari 2019. Echter, om het aantal contactmomenten zoveel als mogelijk te beperken, heeft dit nadrukkelijk niet onze voorkeur ter bescherming van onze bewoners en onze medewerkers. Wij raden dit af en verwelkomen u graag in onze woonzorglocatie! Mocht u een bezoek thuis alsnog overwegen, bespreek dit dan vooraf met de locatiemanager. Uiteraard gelden dan zeer stringente afspraken ten aanzien van de algemene maatregelen.”

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder