Persoonsalarmering

Alles over persoonsalarmering

Wilt u graag thuis blijven wonen en zeker weten dat u altijd hulp kunt krijgen als dat nodig is? Bijvoorbeeld als u valt of zich plotseling heel beroerd voelt? Lijkt het u prettig om bij noodgevallen altijd op assistentie te kunnen vertrouwen? Ofwel van uw buren, of van professionals? Dan is persoonsalarmering misschien iets voor u.

Persoonsalarmering is een simpele, handige manier om veiliger zelfstandig te leven. Het systeem bestaat uit een basis alarmtoestel dat bij u thuis geplaatst wordt en een zender met een knop erop. De zender draagt u altijd bij u, bijvoorbeeld om uw nek of aan uw riem. Mocht er iets gebeuren, dan kunt u met één druk op de knop contact opnemen met een familielid of met een meldkamer die hulp inschakelt.

Bent u geïnteresseerd in het veilige gevoel van persoonsalarmering? Zorgbalans legt graag uit wat het voor u kan betekenen.

alarmering

De voordelen op een rijtje

thuiszorg alarmering9534

Het leven zit vol verrassingen – zowel prettige als minder prettige. Als u alleen thuis woont, kan het zomaar gebeuren dat u in een situatie terechtkomt waarbij u direct hulp nodig heeft. Wanneer u valt en net geen telefoon op zak hebt bijvoorbeeld of wanneer u iets wilde oprapen en niet meer omhoog komt. In die gevallen biedt persoonsalarmering direct uitkomst: u hoeft maar op de knop te drukken en er komt iemand om u te helpen.

Deze praktische kant van persoonsalarmering is echter niet het enige voordeel. Persoonsalarmering geeft namelijk ook een gevoel van veiligheid en zekerheid. Dat gevoel van vertrouwen kan een groot verschil maken als u zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen. Persoonsalarmering biedt u meer veiligheid en ook het vertrouwen dat u nodig heeft om zelfstandig te kunnen blijven leven.

Direct persoonsalarmering aanvragen?

Lijkt het u prettig om altijd (professionele) hulp in te kunnen schakelen wanneer u dat nodig heeft? Wilt u bij noodgevallen liefst zo snel mogelijk assistentie hebben? In dat geval is persoonsalarmering een ideale oplossing.

U kunt persoonsalarmering en professionele alarmopvolging direct aanvragen bij Servicepaspoort en Zorgbalans. Dit kan onder andere vanuit onze thuiszorgwinkel. Daarbij krijgt u korting op uw persoonsalarmering als u lid wordt van onze ledenservice Servicepaspoort.

Heeft u vragen over persoonsalarmering en wilt u advies van een van onze zorgprofessionals? Neem dan direct contact op met ons team. U kunt Servicepaspoort zowel telefonisch (023 – 89 18 440) als via de website bereiken voor al uw vragen.

hofstede lowres 45

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Ladru

‘Het is aangenaam in De Heemhaven’ Ruud Ladru (79) woont ruim zes jaar in De Heemhaven. Ruud is een actieve bewoner. Hij maakte corona...

Lees verder