Verzorgingshuis

Op zoek naar een verzorgingshuis?

Naarmate u ouder wordt, kunt u meer behoefte krijgen aan persoonlijke ondersteuning. Ouderdomskwalen en ziektes kunnen ervoor zorgen dat u bepaalde dingen niet meer zo makkelijk zelf kunt doen. Bijvoorbeeld de was doen of uzelf douchen. Daarnaast kan het gebeuren dat u tijdelijk of voor een langere periode specifieke zorg nodig heeft, bijvoorbeeld terwijl u herstelt van een operatie.

Wilt u op goede zorg vertrouwen en tegelijkertijd zoveel mogelijk zelfstandigheid behouden? In een verzorgingshuis vindt u precies wat u zoekt: vriendelijke, professionele begeleiding en alle steun die u nodig heeft om te leven zoals u dat graag wilt. Als u op zoek bent naar een verzorgingshuis met passende zorg, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een passend verzorgingshuis

Het woord ‘verzorgingshuis’ komt nog regelmatig voor in gesprekken, maar is eigenlijk niet meer zo actueel. Zorg draait om meer dan verzorgen, het gaat juist ook over individuele ondersteuning, vertrouwen krijgen in uw eigen kunnen. Bij Zorgbalans is het ouderwetse woord ‘verzorgingshuis’ vervangen door het woord ‘woonzorgcentrum‘.

Zoekt u een verzorgingshuis bij u in de buurt? Zorgbalans heeft woonzorgcentra in IJmuiden, Driehuis, Velserbroek, Haarlem, Hillegom en Heemstede. Wilt u weten welke woonzorgcentrum het beste bij u past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor een persoonlijk advies op maat.


Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw De Niet

Mevrouw De Niet-Van Toor (91) woont sinds een paar maanden in het W.F. Visserhuis. Ze zou er met haar echtgenoot een kamer delen. Corona...

Lees verder