Algemene voorwaarden

Zorgbalans besteedt veel aandacht aan de correcte invoer van gegevens op deze website. Desondanks kan informatie op www.zorgbalans.nl onjuist of onvolledig zijn. Zorgbalans is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens op deze site.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de informatie die we aanbieden op deze website. Als u twijfelt over de juistheid van de gegevens of onjuistheden tegenkomt, vragen wij u contact met ons op te nemen.
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Zorgbalans. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Zorgbalans. U hebt deze toestemming niet nodig bij eigen, niet commercieel gebruik.
Sommige (hyper)links in deze website leiden naar websites buiten het domein van www.zorgbalans.nl, die geen eigendom zijn van Zorgbalans. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van www.zorgbalans.nl


Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw de Willigen

Vijf jaar geleden overleed de man van Anneke de Willigen (83). Ze bleef alleen achter op de veertiende verdieping van een hoog flatgebouw in...

Lees verder