Veilig communiceren

Zorgbalans gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie
Wij gebruiken ZIVVER om de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig versturen wij privacygevoelige informatie via e-mail. Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve u en de ontvangende partij de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe opent u een bericht die via ZIVVER is verstuurd?
Heeft u een e-mail ontvangen van Zorgbalans via ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet u hier ook nog een wachtwoord of toegangscode (SMS) invoeren voordat u het bericht kunt lezen. Wanneer u een bericht heeft ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord of een toegangscode, vult u dit wachtwoord of deze toegangscode in, nadat u op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?
U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt u gelijk een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een notificatie via e-mail.

Meer over ZIVVER
ZIVVER biedt een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals patiëntgegevens, BSN-nummers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en ontvanger het bericht kunnen lezen. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?
Heeft u inhoudelijke vragen over een ontvangen e-mailbericht? Wilt u dan contact opnemen met uw contactpersoon bij Zorgbalans? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over ZIVVER? Neem dan alstublieft contact op met ZIVVER via support@zivver.com. Kijk voor meer informatie op www.zivver.nl.