Complimenten en klachten

De medewerkers en vrijwilligers van Zorgbalans zetten zich in voor de beste zorg- en dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig bij ons voelt en tevreden bent over onze zorg en diensten.

Tevreden over de zorg?

Laat het ons weten en wij zorgen dat uw compliment bij de juiste persoon/afdeling komt. Ook kunt u uw ervaringen met Zorgbalans delen op www.zorgkaartnederland.nl

Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of is -een deel van- de verleende zorg niet naar wens verlopen dan horen we dit graag van u. Wij kunnen uw klacht dan afhandelen op een zo prettig mogelijke manier.

Persoonlijk overleg

Als u ergens niet tevreden over bent, dan vragen wij u de klacht met de betrokken medewerkers, de EVB of een leidinggevende / teammanager te bespreken. Dit kan telefonisch of persoonlijk met de betrokkene en is vaak de snelste oplossing voor uw probleem. Medewerkers van Zorgbalans kunt u telefonisch bereiken via het telefoonnummer van de locatie of van het buurtteam. U kunt zich eventueel laten begeleiden door een klachtenadviseur.

Niet tevreden?

U neemt contact op met de Klachtencoördinator van Zorgbalans. Zij bespreekt met u de mogelijkheden om uw klacht voor te leggen aan de Klachtencommissie van Zorgbalans. Bent u onverhoopt niet tevreden met het resultaat, dan kunt u contact opnemen met de landelijke Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg.

Klacht indienen

Komt u er met een leidinggevende niet uit, dan kunt u contact opnemen met de klachtencoördinator, Sandra Siebeling. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 023 – 8 918 408.

U kunt bij haar uw klacht schriftelijk indienen via het klachtenformulier, per mail of post naar:

Klachtencoördinator Zorgbalans
Antwoordnummer 1827 (postzegel niet nodig)
2000 WC Haarlem
klachtencoordinator@zorgbalans.nl

Na het ontvangen van de klacht neemt zij contact met u op om te bespreken hoe de klacht afgehandeld kan worden. Zorgbalans streeft er naar uw klacht binnen twee weken af te handelen.

Meer informatie?
Lees onze uitgebreide klachtenregeling.


Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw de Willigen

Vijf jaar geleden overleed de man van Anneke de Willigen (83). Ze bleef alleen achter op de veertiende verdieping van een hoog flatgebouw in...

Lees verder