Zorg in uw buurt


Meest gestelde vragen

 • Ik wil werken bij Zorgbalans, hoe kan ik solliciteren?

  Leuk dat je bij ons wilt komen werken! Op www.werkenbijzorgbalans.nl vind je alle vacatures en informatie over het soort werk dat je bij ons kunt doen. Zit er een leuke vacature voor je bij, solliciteer dan direct via de website.

 • Kan ik bij Zorgbalans revalideren?

  Ja, bij ons is uw revalidatie in goede handen. Als u al iets ouder bent, dan herstelt uw lichaam anders dan in uw jongere jaren. De specialisten van Zorgbalans houden daar rekening mee, waardoor uw revalidatie altijd bij u past.

  In Haarlem kunt u revalideren in woonzorgcentrum Zuiderhout. In Velsen in woonzorgcentrum Velserduin.

 • Kunnen jullie mij helpen met het huishouden?

  Onze Thuiszorg Buurtteams kunnen u ook met huishoudelijke taken helpen. Bijvoorbeeld met stofzuigen, de badkamer schoonmaken en de was doen. U maakt vooraf samen met ons een plan om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen in een schoon en leefbaar huis. Hulp bij het huishouden is mogelijk in de gemeenten Haarlem, Haarlemmerliede & Spaarnwoude, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort.

 • Voor welke zorg kan ik bij Zorgbalans terecht?

  U kunt bij ons terecht voor tijdelijke en langdurige verzorging, verpleging, behandeling, revalidatie en daarnaast voor begeleiding bij dementie. Zowel bij u thuis als in onze woonzorg- en ontmoetingscentra.

 • Waar verlenen jullie zorg?

  Zorgbalans is actief in de gehele regio Kennemerland. Van Heemskerk, IJmuiden, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort tot in Hillegom. Daar kunt u terecht voor (gespecialiseerde) thuiszorg, woonzorgcentra en ontmoetingscentra voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wilt u weten welke zorg Zorgbalans in uw woonplaats aanbiedt? Kijk op de pagina Zorg in uw buurt.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Visser

“Kun je mij misschien even helpen om de koffiepad uit de Senseo te halen? Ik heb niet voldoende kracht in mijn handen”. Mevrouw Danny...

Lees verder