Zorgovereenkomsten

Als u kiest voor zorg bij Zorgbalans stellen we samen een zorgovereenkomst op. Daarin staat welke zorg en/of diensten u bij ons afneemt op basis van uw zorgindicatie bij aanvang van de zorg. Ook  leggen we in de zorgovereenkomst afspraken vast over aanvullende diensten en/of producten en privacy. Zo weten we altijd precies wat er is afgesproken.

Zorgovereenkomst Thuiszorg

Onze zorgovereenkomst voor de thuiszorg bestaat uit een Persoonsgebonden deel en een Zorgbalans specifiek deel. De bijbehorende algemene voorwaarden zijn opgesteld door de brancheorganisaties ActiZ en BTN in samenspraak met zorgaanbieders en cliënten: Algemene Voorwaarden voor zorg zonder verblijf ActiZ en BTN 2014. Deze voorwaarden zijn nog niet aangepast aan de nieuwe zorgwetgeving. Daarom moet u waar ‘AWBZ’ staat in de voorwaarden, ‘Zvw’ lezen.

Zorgovereenkomst Wonen met zorg

Onze zorgovereenkomst  voor wonen met zorg bestaat uit een Persoonsgebonden deel en een Zorgbalans specifiek deel. De bijbehorende algemene voorwaarden zijn opgesteld door brancheorganisatie ActiZ in samenspraak met zorgaanbieders en cliënten: Algemene Voorwaarden bij levering van Wlz-zorg in natura.


Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Visser

“Kun je mij misschien even helpen om de koffiepad uit de Senseo te halen? Ik heb niet voldoende kracht in mijn handen”. Mevrouw Danny...

Lees verder