Verpleeghuis

Zoekt u een goed verpleeghuis?

Heeft u een zware operatie achter de rug waar u onder begeleiding van moet herstellen? Heeft u intensieve zorg nodig en zoekt u een verpleeghuis waar u goed ondersteund wordt? Of bent u voor uw ouder, vriend of partner met dementie op zoek naar een verpleeghuis waar zij veilig en vertrouwd kunnen wonen?

Zorgbalans helpt u zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en te leven zoals u dat wilt. Heeft u daarbij dagelijks zorg nodig, bijvoorbeeld tijdens uw revalidatie, dan kunt u daarvoor bij een woonzorgcentrum van ons terecht.

Uiteraard helpen wij u graag om de oplossing te vinden die het beste bij uw situatie past. We hebben verschillende verpleeghuizen met elk een eigen karakter. Ons team staat voor u klaar.

Maak kennis met de persoonlijke zorg van Zorgbalans

Zorgbalans is er voor iedereen. Wat uw zorgbehoefte ook is, bij ons in het woonzorgcentrum/verpleeghuis zoeken wij naar de aanpak die het beste aansluit op uw situatie en wens. Of u nu tijdelijk intensieve zorg nodig heeft of langere tijd bij ons verblijft, onze toegewijde zorgmedewerkers staan klaar om u te ondersteunen.

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en uw verwachtingen. De zorg wordt hier vervolgens zoveel mogelijk op afgestemd. Uiteindelijk zijn we samen verantwoordelijk voor de zorg die u van ons ontvangt. Vertrouwen vinden wij hierbij erg belangrijk, net als een persoonlijke aanpak. Zowel voor u, als voor uw partner, mantelzorger en familieleden.

Vind een verpleeghuis dat past bij uw zorgbehoefte

Woont u in de regio Kennemerland en zoekt u een verpleeghuis bij u in de buurt? Dan bent u bij Zorgbalans aan het juiste adres. Wij hebben meerdere huizen door heel Kennemerland. U vindt verpleeghuizen van Zorgbalans in IJmuiden, Driehuis, Velserbroek, Haarlem, Hillegom, Heemstede en Zandvoort. Een goed verpleeghuis is dus nooit ver weg.

Heeft u vragen over onze manier van werken of wilt u een duidelijker beeld van wat er in uw situatie precies mogelijk is? Zorgbalans helpt u een passend verpleeghuis te vinden. Neem contact op met ons team en bespreek uw vragen met een van onze zorgmedewerkers. Wij staan klaar om u te helpen.


Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

    Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis....

Lees verder