Ledenorganisatie

Word lid van onze ledenorganisatie Servicepaspoort
Servicepaspoort is de ledenorganisatie van Zorgbalans. Via de ledenorganisatie kunt u (unieke) diensten en producten krijgen op het gebied van gemak, gezondheid en ontspanning. Zo kunt u extra services naast onze zorg inkopen. Zoals bijvoorbeeld een alarmapparaat, warme maaltijden aan huis of bijvoorbeeld de opticien aan huis. Is Servicepaspoort ook iets voor u?

Voordelen lidmaatschap
Als lid ontvangt u korting op alle producten en diensten. Dit is geen reguliere zorg, maar extra services die uw leven makkelijker en leuker maken. Zoals een leuke cursus omgaan met de mobiele telefoon, sportlessen voor ouderen, hulpmiddelen in en om het huis, een timmerman of loodgieter of juist een pedicure of kapper die langskomt. Als u net uit het ziekenhuis komt of uw mantelzorger tijdelijk weg is, kunt u rekenen op Hotel Thuis: een week lang warme maaltijden en boodschappen bezorgd en de was opgehaald en weer schoon afgeleverd. Ook krijgt u korting op bijvoorbeeld tijdschriften, zorgverzekeringen en de thuiszorgwinkel. Omdat Servicepaspoort een onderdeel van Zorgbalans is, krijgt u wel de kwaliteit die u gewend bent.

De voordelen van Servicepaspoort op een rijtje
Als lid van Servicepaspoort, krijgt u onder andere:

  • korting op alle diensten, cursussen en de thuiszorgwinkel (oplopend van 5% tot zelfs 20% )
  • twee keer per jaar het Servicepaspoort Magazine. Ook ontvangt u onze Bewaargids en indien gewenst, de digitale nieuwsbrief.
  • direct hulp in noodsituaties door onze 24/7 bereikbaarheid
  • exclusieve aanbiedingen voor abonnees (zoals professionele alarmopvolging en Hotel Thuis)

Meer informatie
Een jaarabonnement Servicepaspoort kost u € 23,00 per huishouden per jaar. Een goed overzicht van alle diensten en producten vindt u op www.servicepaspoort.nl. Ook kunt u bellen of mailen met één van de medewerkers via 023-89 18 440 en info@servicepaspoort.nl. Zij staan u graag te woord.