Over Zorgbalans

“Omdat goede zorg heel persoonlijk is”

Zorgbalans helpt mensen met een zorgbehoefte zo lang mogelijk zelfstandig en op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Dat is onze missie. Wij zijn er voor iedereen en wij vinden het belangrijk dat u precies die zorg krijgt die bij uw zorgbehoefte en levenswensen past.

Daarom vindt u bij ons een bijzonder breed pakket aan zorg en ondersteunende diensten. Of u nu tijdelijke of langdurige verzorging, verpleging of behandeling nodig heeft: wij stemmen onze aanpak altijd af op uw wensen. U kunt thuis zorg ontvangen of in een van onze woonzorglocaties. Dit is afhankelijk van uw mogelijkheden en voorkeuren. Lees onze brochure voor meer informatie.

Dankzij onze sterke aanwezigheid in de regio Kennemerland heeft u altijd toegang tot betrouwbare lokale zorg.

Werk en vrijwilligerswerk

Heb je zin om in de zorg aan de slag te gaan? Wil je mensen helpen en een verschil maken in hun leven? Bij Zorgbalans zijn we altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s en vrijwilligers. Kom langs en ontdek je kans bij Zorgbalans.

Onze visie op ouderenzorg

Zorgbalans gelooft in zorg met een persoonlijk karakter. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, openheid, vertrouwen en respect zijn belangrijke woorden in onze organisatie.

Directie

Openheid vinden we erg belangrijk. Wilt u meer weten over de samenstelling van onze organisatie? Lees meer informatie op onze pagina Directie.

Samenwerkingsverbanden

U heeft recht op de best mogelijke zorg. Daarvoor werken samen wij met diverse lokale organisaties. Zo blijven wij de kwaliteit van onze zorg verbeteren. Leer onze partners kennen.

Links

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het aanvragen van zorg? Wilt u meer weten over andere zorgorganisaties en stichtingen, of zoekt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Zorgbalans heeft diverse handige links voor u verzameld.

Nieuws

Wat speelt er op dit moment binnen Zorgbalans en binnen de zorgwereld? Op onze nieuwspagina blijft u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de Nederlandse zorg.

Jaarverslagen

Elk jaar kunt u de financiële cijfers van Zorgbalans inzien. U bekijkt de jaarverslagen gemakkelijk online.

Klachtenregeling

Bij Zorgbalans willen wij u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Voldoet onze zorg niet aan uw verwachtingen of bent u ontevreden over onze dienstverlening? Wij stellen het op prijs als u ons daar via het online formulier over wilt inlichten. Samen kunnen we dan een goede oplossing voor uw klacht vinden.