Update coronavirus 29 januari 2021

29-01-2021 | Rubriek(en): Corona

Om iedereen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Zorgbalans, volgt hieronder een korte update.

Op 25 januari 2021 bent u geïnformeerd over Ontmoetingscentrum Zeestroom en het zorgvuldige testbeleid onder clubleden, medewerkers en vrijwilligers. Alle afgenomen coronatesten bleken negatief en Ontmoetingscentrum Zeestroom is weer geopend voor alle groepen.

In de woonzorglocaties zijn recent opnieuw een aantal bewoners positief getest, het betreft bewoners van onze locaties W.F. Visserhuis en Den Weeligenberg (afdelingen De Dwarsfluit en ’t Hof). De bewoners met een coronabesmetting zijn overgebracht naar onze COVID-19 unit in Zuiderhout. Op dit moment verblijven daar tijdelijk 13 bewoners van verschillende locaties.

Naar aanleiding van de corona-uitbraak in woonzorglocatie Den Weeligenberg, die begin januari 2021 in zeer korte tijd verspreid is onder vijfenveertig bewoners en een dertigtal medewerkers, is mede op ons verzoek nader onderzoek gedaan door de GGD. Gisterenavond is Zorgbalans geïnformeerd dat er naast het reguliere virus ook sprake is van de Britse variant van het coronavirus. De getroffen maatregelen zijn afdoende en hoeven niet gewijzigd te worden.

De intensieve en aanhoudende coronaperiode vraagt veel van bewoners, hun naasten, onze medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Wij verzoeken iedereen nadrukkelijk om zich aan de algemene maatregelen te blijven houden: alleen samen krijgen we corona onder controle!

Heel veel dank voor uw begrip en medewerking!

Met vriendelijke groet,

Tamara Pieterse
Bestuurder Zorgbalans

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder