Bestuurder Tamara Pieterse neemt afscheid van Zorgbalans en maakt overstap naar UWV

02-04-2024 | Rubriek(en): Nieuws

In 2023 heeft Tamara Pieterse, bestuurder van Zorgbalans, de raad van toezicht en alle medewerkers van Zorgbalans persoonlijk geïnformeerd dat zij per 1 juni a.s. afscheid neemt van Zorgbalans.

Gita Gallé, voorzitter Raad van Toezicht: “De Raad van Toezicht vindt het heel jammer dat Tamara vertrekt bij Zorgbalans. Zij heeft de organisatie geleid met enorme toewijding, empathie, deskundigheid en van een krachtige visie en strategie voorzien. Zij laat de organisatie goed achter. De opgave voor de toekomst is groot, maar Zorgbalans is klaar om die toekomst aan te kunnen. Wij wensen haar enorm veel plezier en succes op haar nieuwe plek bij het UWV en danken haar zeer voor haar inzet van de afgelopen jaren.”

Vandaag gaat berichtgeving uit dat Tamara Pieterse per 15 juli a.s. gaat starten als algemeen directeur Sociaal-medische zaken bij UWV. Daarmee neemt zij afscheid van het domein van de langdurige zorg en wordt zij werkzaam binnen het domein arbeid & gezondheid.

Tamara Pieterse: “Met veel ambitie en plezier heb ik mij de afgelopen jaren ingezet voor de (ouderen)zorg van vandaag én van de toekomst. Zowel binnen Zorgbalans, als regionaal en landelijk. En uiteraard blijf ik dat tot 1 juni a.s. doen. Ik ben ongelooflijk trots op al mijn collega’s voor de goede zorg en ondersteuning die zij bieden, aan onze cliënten en collega’s: met toewijding, in verbinding en altijd vindingrijk. En ook op de regionale samenwerking. Na 6,5 jaar ga ik Zorgbalans verlaten en maak ik de overstap naar UWV. In mijn nieuwe functie komen mijn opleidingen en werkervaring als vanzelfsprekend bij elkaar. Samen met collega’s en stakeholders wil ik de veranderingen bij Sociaal-medische zaken, van een proces- naar een mensgerichte werkwijze, waarmaken.”

Hierbij de link naar het nieuwsbericht van UWV.

Over de opvolging van Tamara Pieterse zullen wij op korte termijn meer informatie delen.

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder