Boekpresentatie in De Houttuinen

26-01-2016 | Rubriek(en): Nieuws

Donderdag 11 februari presenteren Marcelle Mulder en Anniek Kramer hun boek ‘Op bezoek bij een dierbare met dementie’ in De Houttuinen. In het boek beschrijven zij 60 ideeën wat je zou kunnen doen met je dierbare. 

Tijdens de uitreiking van het eerste exemplaar krijgen aanwezigen tips voor het maken van contact. Omdat het contact vaak moeilijker wordt naarmate het dementieproces bij iemand vordert. Dit maakte Marcelle zelf mee toen haar vader een aantal jaar geleden werd opgenomen in De Houttuinen.

Om te voorkomen dat bezoekjes korter worden en in frequentie afnemen is het belangrijk dat familie en vrienden weten wat ze kunnen doen met hun dierbare. Tijdens de boekpresentatie kunnen de aanwezigen met elkaar praten over hun ervaringen met op bezoek gaan. Waar ziet men tegen op? Waar wordt men blij van en wat kunnen medewerkers en bezoekers voor elkaar betekenen?

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8 918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder