Update coronavirus 11 september 2020

11-09-2020 | Rubriek(en): Corona

Om iedereen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Zorgbalans, volgt hieronder een korte update.

Op onze woonzorglocatie De Houttuinen is helaas ook het coronavirus geconstateerd. Uit voorzorg zijn we ook hier gelijk gaan testen en blijken er tot nu toe vier bewoners besmet te zijn. Wij gaan in nauwe afstemming met de GGD verder met het broncontactonderzoek, zowel bij bewoners als bij medewerkers.

Wegens deze ontwikkelingen kunnen wij helaas maar één vaste bezoeker per bewoner in De Houttuinen toelaten. We vragen deze vaste bezoeker zich te houden aan de algemene hygiënemaatregelen; niet komen bij klachten, handen wassen, hoesten in de elleboog en 1,5 meter afstand houden. Ook krijgt dit bezoek uit voorzorg een mondneusmasker van Zorgbalans.

Vanavond worden alle bewoners en hun naasten hierover geïnformeerd. Wij begrijpen dat dit ook voor hen ingrijpende maatregelen zijn, maar vragen om ieders medewerking. We doen er alles aan om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, afhankelijk van de ontwikkelingen bewegen we mee met onze maatregelen.

Met vriendelijke groet,
Namens het crisisteam,

WimJan Egtberts
Directeur Wonen & Revalidatie Zorgbalans

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Nuyen

Mevrouw Nuyen is 95 jaar, maar nog steeds scherp van geest. Twaalf jaar geleden verhuisde ze van haar woning in Santpoort naar de tweede...

Lees verder