Update coronavirus 20 november 2020

20-11-2020 | Rubriek(en): Corona

Om iedereen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Zorgbalans, volgt hieronder een korte update van één van onze woonzorglocaties.


Op onze woonzorglocatie Kennemerduin in Heemstede is donderdag 19 november een bewoner positief getest op corona. Uit voorzorg hebben we alle bewoners en medewerkers van deze woonzorglocatie direct getest en blijken er tot nu toe drie bewoners besmet te zijn. Alle positief geteste bewoners zijn tijdelijk overgebracht naar onze COVID-19 unit in Zuiderhout.

Momenteel verblijven er 16 bewoners op deze unit, afkomstig van onze locaties De Houttuinen, Huis ter Hagen, Zuiderhout, Velserduin, De Moerberg en Kennemerduin.


Op de betreffende afdelingen van deze woonzorglocatie zijn passende maatregelen getroffen ten aanzien van bezoek. Daarnaast vragen wij de bezoekers zich te houden aan de algemene hygiënemaatregelen; niet komen bij klachten, handen wassen, hoesten in de elleboog en 1,5 meter afstand houden. Ook krijgt bezoek uit voorzorg een mondneusmasker van Zorgbalans.


Vandaag zijn ook alle bewoners van Kennemerduin en hun naasten hierover geïnformeerd. Wij begrijpen dat dit voor hen ingrijpende maatregelen zijn, maar vragen om ieders medewerking. We doen er alles aan om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, afhankelijk van de ontwikkelingen bewegen we mee met onze maatregelen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tamara Pieterse
Bestuurder Zorgbalans

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Wildschut

Drie jaar geleden verhuisde Hermina Wildschut-Frantzen (88) van de Pijlslaan in Haarlem naar een kamer in Huis ter Hagen in Driehuis. Dit nadat een...

Lees verder