Update coronavirus 22 november 2020

22-11-2020 | Rubriek(en): Corona

Om iedereen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Zorgbalans, volgt hieronder een korte update van twee van onze woonzorglocaties.

Op onze woonzorglocatie Kennemerduin in Heemstede is afgelopen week een bewoner positief getest op corona. Uit voorzorg zijn alle bewoners en medewerkers van deze woonzorglocatie direct getest en blijken er tot nu toe tien bewoners besmet te zijn. Zij zijn allen tijdelijk overgebracht naar onze COVID-19 unit bij Zuiderhout.
Helaas is er in de afgelopen dagen ook bij vier bewoners van De Moerberg in IJmuiden corona geconstateerd. Deze positief geteste bewoners worden vanavond overgebracht naar onze vandaag geopende COVID-19 unit in Breezicht.

Momenteel verblijven er 22 bewoners op de COVID-19 unit van Zuiderhout, afkomstig van onze locaties De Houttuinen, Huis ter Hagen, Zuiderhout, Velserduin, De Moerberg en Kennemerduin.

Op de betreffende afdelingen van deze woonzorglocaties zijn passende aanvullende maatregelen getroffen ten aanzien van bezoek. Bezoekers krijgen uit voorzorg een mondneusmasker van Zorgbalans. Daarnaast vragen wij bezoekers zich altijd te houden aan de bekende algemene hygiënemaatregelen; niet komen bij klachten, handen wassen, hoesten in de elleboog en 1,5 meter afstand houden.

Wij begrijpen dat dit voor onze bewoners, hun naasten en onze medewerkers ingrijpende maatregelen zijn, maar vragen om ieders medewerking. Alleen samen krijgen we corona onder controle. We doen er alles aan om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, afhankelijk van de ontwikkelingen bewegen we mee met onze maatregelen.

Met vriendelijke groet,

Tamara Pieterse
Bestuurder Zorgbalans

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Wildschut

Drie jaar geleden verhuisde Hermina Wildschut-Frantzen (88) van de Pijlslaan in Haarlem naar een kamer in Huis ter Hagen in Driehuis. Dit nadat een...

Lees verder