Vaccineren tegen corona

31-12-2020 | Rubriek(en): Corona

Op 18 januari 2021 start in onze GGD-regio het vaccineren tegen corona voor medewerkers in de zorg. Landelijk is besloten dat allereerst collega’s die verpleeghuiszorg bieden, ook achter de voordeur, worden uitgenodigd voor de coronavaccinatie. Daarom ontvangen medewerkers van Zorgbalans die werkzaam zijn op onze woonzorglocaties, in onze ontmoetingscentra en bij Prettig Thuis, vanaf 4 januari 2021 een uitnodiging om zich te laten vaccineren tegen corona. De voorbereidingen hiervoor zijn, in samenwerking met de GGD en andere zorgorganisaties, in volle gang.
Na deze eerste groep collega’s worden collega’s werkzaam in de Wijkzorg en in de Huishoudelijke Ondersteuning uitgenodigd voor de vaccinatie.
Over het vaccineren van onze cliënten verwachten we binnenkort meer informatie.

Zorgbalans onderschrijft het belang van de coronavaccinatie, al stellen we het halen ervan niet verplicht. Wanneer genoeg mensen zijn gevaccineerd, kan corona niet meer ongecontroleerd om zich heen grijpen. Dan zijn er minder maatregelen nodig om ervoor te zorgen dat het virus zich niet verspreidt en kan uw leven en het leven op onze locaties weer zo snel mogelijk terug naar normaal.

We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid op de voet en passen de richtlijnen aan waar nodig.
Heeft u behoefte aan meer informatie? De meest actuele informatie vindt u op de website www.coronavaccinatie.nl.

Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Met vriendelijke groet,

Tamara Pieterse
Bestuurder Zorgbalans

Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

Mevrouw Wildschut

Drie jaar geleden verhuisde Hermina Wildschut-Frantzen (88) van de Pijlslaan in Haarlem naar een kamer in Huis ter Hagen in Driehuis. Dit nadat een...

Lees verder