Beeldverhalen

Bestemming onbekend
Lars Melkert is een van de activiteitenbegeleiders van De Heemhaven. Bij nood wordt hij als helpende ingezet. Tijdens de corona-uitbraak in De Heemhaven hielp hij in de zorg binnen zijn cohort. Lees verder.

 

 

Kippen
Meneer Cock de Droog heeft vroeger altijd dieren gehad. Toen zijn vrouw, Miep, in De Molenweid kwam wonen, zag hij daar een leeg kippenhok. Toen heeft hij zelf kuikens gekocht en is ze gaan verzorgen. Lees verder.

 

 

Maaltijden
Vrijdag 13 maart 2020 vergeet ze nooit meer. Toen kwamen de eerste berichten, dat het niet goed ging met corona. De maandag erop ging de boel op slot. Daar stonden ze in een, nu leeg, ontmoetingscentrum Spaarnestroom. Lees verder.

 

 

Schipperen
Joyce was altijd een fulltime moeder, die haar werk tijdens avonddiensten deed. Toen het coronawijkteam startte, maakte ze, in overleg met haar dochters Noa en Lisa en haar ex-man, de beslissing om in dit team te stappen. Lees verder.

 

 

Aanspraak
Vroeger was ze zelf verpleegkundige op een schip. Zo leerde ze haar man kennen. Nu komt er twee keer per dag iemand van het wijkteam Heemstede bij haar langs. Tijdens de coronaperiode realiseerde mevrouw Van der Zee zich… Lees verder.

 

 

Raamgesprek
Loeka Monsieurs is helpende in het W.F. Visserhuis. Tijdens het coronajaar werkte ze ruim een maand op de covid-unit in Zuiderhout. Ze schreef over haar ervaringen. Lees verder.

 

 

Vrijwilligers
Nel Langeveld is al 23 jaar vrijwilligster in de Heemhaven. Vroeger werkte ze in de kapsalon van het huis, maar door omstandigheden moest ze stoppen met werken. Nu doet ze al jaren met veel plezier vrijwilligerswerk. Lees verder.

 

 


Wonen met zorg, maak hier uw berekening

Wonen met zorg
Maak hier uw berekening

REKENTOOL

Zoek zorg in uw regio

Heeft u vragen of
wilt u zorg aanvragen?

023 - 8918 918 info@zorgbalans.nl Ik wil graag gebeld worden

Cliënten vertellen

De heer Rip

Robert Rip (85) zit comfortabel in zijn stoel. Door zijn raam kijkt hij uit over de vernieuwde tuin van het W.F. Visserhuis. Hij woont...

Lees verder